Gyilkos indulatok vannak Simon Kornélban - Hazugságvizsgálaton járt a színész - Videó

Megismerkedésük előtt évekig rajongott feleségéért, Gryllus Dorkáért, de szívesen játszana pszichopata gyilkost is - Simon Kornélt hazugságvizsgálóra kötötték.

Harmadik évaddal jelentkezett a múlt héten a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe közös sorozata, a „20 perc őszintén”. Egy hete G.w.M-et, azaz Varga Márkot kötötték hazugságvizsgálóra, ezen a héten a népszerű színész, Simon Kornél váltotta őt a "kínpadon". A színész Peller Mariann műsorvezetőnek többek között arról beszélt, nem esett nehezére eljátszani a színpadon egy nárcisztikus bántalmazót, mert neki is vannak nárcisztikus személyiségvonásai. Sőt, egy asztrológus egyszer azt mondta neki, gyilkos indulatok vannak benne. 

„Tehát nem lenne problémám azzal, hogy megöljek valakit.

És ezt néha én is érzem, bizonyos szituációkban. És mivel ezt vissza kell tartani, hiszen a civilizációnk végül is erre épül, hogy nem nagyon öldössük egymást halomra, ezzel a gyilkos indulattal megküzdeni, egy nagyon komoly és folyamatos erőfeszítés” – vallotta be a színész Peller Mariannak.

Fotó: Youtube/SzeretlekMagyarország

Simon Kornél a színészet előtt egyébként évekig pszichológusnak készült. Négyszer is felvételizett a ELTE-re. Végül maximális pontszámot írt az írásbelin, de sohasem lett diplomája. Hogy ezt bánja-e, hogyan viszonyul a pénzhez, mikor sírt utoljára, és mit köszönhet feleségének, Gryllus Dorkának, az kiderül a 20 perc őszintén legújabb epizódjából, amelyet a szeretlekekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján lehet megtalálni.

Címlapfotó: Youtube/SzeretlekMagyarország

24 óra