Példa nélküli dolgot tett az ATV híradósa Ibizán - Fotó

Gajdos Tamás egy picit sem tűnik csalódottnak a Naphire.hu cikke szerint. Telefonon, az ibizai tengerparton érték utol.

Egy tizedmásodpercen múlott az ezüst-, alig 10 másodpercen az aranyaérem. Az ATV népszerű híradósa, Gajdos Tamás a korosztályában bronzérmes lett az ibizai duatlon világbajnokságon - értesült a Naphire.hu“A most is első, többszörös világ- és Európa-bajnok brit Hurr egy külön klasszis a kategóriánkban - az is szép, hogy látótávolságon belül volt, csak néhány másodperccel előttem futott be, de a 2. hely csak az utolsó métereken csúszott ki a kezemből: az ugyancsak brit Rowe egy tized másodperccel előzött meg a célban” – írta a csatorna népszerű híradósa a közösségi oldalán.

A Naphire.hu telefonon érte utol Gajdost az ibizai tengerparton. “Süt a nap, itt vagyok a tengerparton, most már lazítás van, a sós vízben áztatom a fáradt tagjaim” - viccelődött a világbajnoki bronzérmes sportoló, majd elárulta: a második helyezetett, az EB-n megverte, most fordult a kocka. "Végig én vezettem, ő a nyomomban volt, aztán úgy éreztem, időben kezdtem el hajrázni, de ezek szerint nem, mert jött velem és a célba valahogy betolta előttem magát. Tulajdonképpen már egy megnyert ezüstöt buktam el. Picit bosszant, de mindegy, jobb, hogy nem az aranyat” - mondta Gajdos, aki hétfőtől újra híradózik.

Alig egy hét múlva pedig egy újabb nem mindennapi feladat vár rá: Szöllősi Györgyi oldalán Károly király koronázását közvetítheti majd gyakorlatilag egész nap élőben az ATV képernyőjén.

Címlapfotó: Instagram/gajdos.tamas

24 óra