Holtan találták a terhes tanárnőt - ezt a férfit körözi a rendőrség

A rendőrség szerint a holtan talált nő párja "eltűnt", körözést adtak ki. 

Szörnyű haláleset rázza meg Skóciát: kedden reggel az otthonában találták holtan a 35 éves tanárnőt, Marelle Sturrockot. A 35 éves nő várandós volt, a meg nem született gyermeke is az életét vesztette. A rendőrség ugyanakkor hiába kereste a nő vőlegényét, hiába fésülték át a környéket, a 36 éves David Yates-nek nyoma veszett. Eltűntként körözik.

A rendőrséget a tanárnő kollégái értesítették kedden, amikor a nő nem jelent meg a munkahelyén, a glasgow-i iskolájában. A férfi 2015-ben jegyezte el őt, a gyermekük a nyár elején született volna meg. A tragédia háttere egyelőre nem ismert. A rendőrség lezárta a környékét, sőt, több utat is egy közeli tó körül, ahol egy helikopter is hosszasan körözött.

Fotó: Profimedia/RedDot

A rendőrség szóvivője szerint: "Gondolataink és részvétünk Marelle családjával és barátaival vannak, valamint mindenkivel, akit ez a tragikus esemény érint. Támogatjuk a családját ezekben a hihetetlenül nehéz időkben, miközben a nyomozásunkat folytatjuk, hogy a pontos körülményeket megállapíthassuk".

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra