Paparazzi leplezte le őket: nem akárkit ölelget Jennifer Aniston - Fotók

Felrobbantak a bulvároldalak - Jennifer Anistonról nem akárkivel készült közös és pikáns fotósorozat. A kémia biztos, hogy működik köztük. Sőt, egy rózsa is előkerült.

Nem mindennapi képek készültek a hétvégén New Yorkban. Amióta 2018 februárjában Jennifer Aniston és Justin Theroux bejelentette, válnak, a Hollywood-i színésznőt már gyakorlatilag mindenkivel összeboronálták. Még az exével, Brad Pittel is. Sőt, gyakorlatilag az egész világ abban reménykedett, a két színész kibékül majd és újra egymásra talál. De hiába. Most azonban újra őrölnek a pletykamalmok: Jennifert egy étteremben, díszes társaságban csípték el. Az Il Cantinori nevű helyen pedig megjelent az ex férje, Justin Theroux is. Sőt: egy forró ölelkezést is megörökített a paparazzi, sőt, egy szál rózsa is előkerült Jen kezében.

Fotó: Profimedia/RedDot

A fotósnak már sikerült az érkezésükkor lefotózni őket: Jennifer egy hosszú fekete kötött kabátban, fekete nadrágban és bőrcipőben érkezett, Justin pedig lazán, sötétzöld kabátban, farmerben és méretes szakállal. A bent történtek pedig most megdobogtatják a sztárpár egykori rajongóit. Mindeki a békülésben reménykedik!

Fotó: Profimedia/RedDot

Ami azonban biztos: Jen és Justin nem kettesben vacsorázott. A társaságnak tagja volt Jason Bateman, az Ozark sztárja és felesége, Amanda Anka is. Ők 2001 óta házasok, azaz akár jó példaként is szolgálhatmak Jenniferéknek. A két színész 2011 májusától volt egy pár, egy évvel később jegyezték el egymást, 2015 nyarán pedig össze is házasodtak a 22 millió dolláros villájuk kertjében. Állítólag mindketten szinglik, úgyhogy akármi is lehet...

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra