Megdöbbentő titkot árult el a tragikusan elhunyt Molnár Csilláról Hajas Laci - Fotó

1986 különleges év a magyar szépségversenyek történetében. Akkor egy alig 16 éves fonyódi lányt, Molnár Csilla Andreát koronázták királynővé.

Ő alig kilenc hónappal később tragikus módon halt meg, állítólag szerelmi bánatában vett be 24 szem lidocain tablettát. A királynő halála az egész országot megrázta, a tragédiáról címlapok százai születtek, Friderikusz Sándor is könyvet írt "Isten, óvd a királynőt!" címmel. Homonyik Sándor dala, az Álmodj királylány pedig hosszú éveken át rendre felhangzott a rádiókban, televíziókban. Hajas Laci a Naphire.hu-nak árulta el, neki az első versenye volt fodrászként az 1986-os, és már akkor sejtette, hogy Csilla lesz a verseny nyertese, ugyanakkor az ő haját is levágta.

“Emlékszem, levágtam a királynő haját és gyönyörű haja volt” - idézte fel a Naphire.hu-nak Hajas az emlékeit Molnár Csilla kapcsán. “De már akkor érezhető volt, hogy ő fogja nyerni a versenyt, az összes királyi televíziós kamera körülötte sürgött-forgott folyamatosan” - tette hozzá a sztárfodrász, akiről az egykori szépségkirálynővel egy közös képet is találtak a neten.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-MagyarországSzépe

24 óra