Nem akarja elengedni a macska a gondozó kezét, az oka sokakat megérint - Videó

Állatmenhelyeken bukkan fel rendre a Tigris névre keresztelt cica, egy friss videója most megérinti az egész világot.

Másfél millióan látták eddig, többségük képtelen érzelmek nélkül végignézni ezeket a képsorokat. A Tigger névre keresztelt macska jó ideje az amerikai New Jersey állam Newark városának különböző állatmenhelyein bukkan fel. Ebből is sejteni lehet, nincs nyugodt élete, akármennyire is vágyna rá. Márpedig a felvételt látva kétség nem fér hozzá, miről álmodik ez a négylábú. A vírusos slágerré lett felvételen az látszik, hogy a cica egy ketrecben várja a sorsát, miközben a két mancsát kinyújta a rácsok közt és szinte szorítja a gondozója kezét.

A Beatles "I Want to Hold Your Hand" című dalát vágták a felvétel alá, sokakat megérint.

@ahsnewark Love a clingy cat #adoptdontshop #animalshelter #cats #cat #tabby #orangetabby #catsoftiktok ♬ I Want To Hold Your Hand - The Beatles

"Imádja a reflektorfényt és a figyelmet, vágyik az emberekre" - mondta a menhely munkatársa egy interjúban, aki azt is hozzátette: Tigger a csíntevéseiről ismert náluk, rendre megnevetteti a menhely dolgozóit is. Sokat ugyanakkor nem tudnak róla, hiszen hozzájuk csak nemrég került be, de nagyon bízik az emberekben és a többi állatban is. Egyelőre gazdátra vár ő is, sok más lakóhoz hasonlóan.

Címlapfotó: TikTok/ahsnewark

24 óra