Három testvért is elfogtak, a bizonyítékok egy bevásárlókocsiban se fértek el - Fotók

Közel tucatnyi, elsősorban Kistarcsán és Kerepesen elkövetett bűncselekmény kapcsán tartott összehangolt akciót a rendőrség és a Készenléti Rendőrség. Több embert előállítottak, a lefoglalt bűnjelekhez pedig egy bevásárlókocsi is kevés volt.

Kistarcsára, Bagra és Kerepesre indultak el a rendőrök a hajnali eligazítás után, összesen 5 férfiért és egy nőért mentek, a TWN.hu információi szerint mindenki meg is lett. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk mi is, a több betöréssel kapcsolatba hozható F Szebásztián egy másik erőszakos bűntette miatt már letartóztatásban van, a mostani akcióban elfogták a feltételezett társát, a 29 éves N. Krisztiánt. Sőt, két bátyját, a 34 éves Istvánt, valamint a 43 éves Bélát is, akiket betörésekkel gyanúsítottak meg.

"Utóbbi egy kistarcsai tanyán járt társával, ahonnan a nagyharangot kivéve mindent is – ásót, kapát, lapátot, baltát, kádat, szekercét, kardántengelyt elloptak - a gyanú szerint" - írja a rendőrség most, a frissen kiadott közleményében. Azt is elárulták: F. Szebasztián, N. Krisztián és N. Béla 2023 februárjától kezdett el kistarcsai és kerepesi ingatlanokat, telephelyeket, üzleteket látogatni. "Nem a barangolás és a látnivalók megtekintése volt a cél, hiszen akkor valószínűleg nem sötétedés utánra, az éjszaka közepére időzítették volna vizitjeiket" - írja fanyar humorral a hatóság.

A TWN.hu-hoz eljuttatott képek arról is árulkodnak, mi mindenben utaztak a "rosszfiúk", s hogy miért kellett elfogni például F. Máriát is.

FOTÓK: öt férfi, egy nő - megdöbbentő képek a rendőri razziáról
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa
  • Bűnbanda rendőrség Kistarcsa

Címlapfotó: Police.hu

24 óra