Egy szelfibe halt bele a 35 éves szívtipró - Fotók

Saját otthonában egy szelfibe halhatott bele a színész-modell. 

Március 8-án a Miami Towerben található lakásából zuhant a mélybe Jeff Thomas. Sajtóhírek szerint egy szelfit készített magáról, amikor a tragédia történt. a férfi Los Angeles-i menedszere a DailyMailnek megerősítette a tragédia hírét. Elmondta, hogy sokkolta ügyfele halála. "Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy szándékosan tette ezt. Lehet, hogy szelfizés közben esett el" - mondta.

Mert bár a halál hivatalos okát még nem állapították meg, Jeff Thomas testvére azt állította, a modell függőségektől szenvedett és mentális problémák is gyötörték. Ügynöke azonban határozottan kizárja az öngyilkosság lehetőségét. Kifejtette, hogy kevesebb mint 24 órával a színész halála előtt beszélt vele, és sms-t is váltottak, amiben egy közelgő casting kapcsán viccelődtek. Sőt, megbeszélték, hívják majd egymást.

"Alig várta, hogy elmondhassa nekem, hogy Miamiba költözik. Izgatottnak és büszkének tűnt. Boldog volt, motivált és izgatott, hogy valami újat kezdhet az életében" - így a férfi. A sajtó szerint a rendőrség öngyilkosságot feltételez, bár bizonyítékuk nincs. Testvére, Skylar Ray Thomas a tragédiáról szóló bejegyzése végén mégis így zárja sorait: "Amit talán nem tudtok, hogy Jeff függőséggel és mentális problémákkal küzdött, ami végül tragikus halálához vezetett".

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Instagram/iamjeffthomas

24 óra