Hetek óta fájt a 30 éves anyuka feje: pénteken hirtelen meghalt - Fotók

Megrázza a világot a fiatal anyuka halálhíre: az elmúlt hetekben a videóiban is gyakran panaszkodott migrénes fejfájára - most halott.

Az egész életét megosztotta világgal: az Instagramon több mint 30 ezren követték a kétgyermekes anyukát, a TikTokon meg kétszer annyian. A brit Jehane Thomas a gyönyörű gyerekeit is gyakran megmutatta a világnak, a főzéstől kezdve a bevásárláson át a különböző vicces videókban is szerepet kaptak. Az utóbbi időben azonban a nő egyre gyakrabban panaszkodott fejfájásra a csatornáján, majd egy idő után egyre gyakrabban posztolt kórházi ágyáról.

Jehane ugyanis befeküdt, hogy megtalálják migrénje okát, sőt, kezelst is kapott rá - de semmi nem segített. A The Sun értesülése pedig valósággal sokkolja a nő rajongóit: Jehane pénteken, alig 30 éves korában elhunyt. A lap híre szerint a legjobb barátnője, Alyx Reast jelentette be a szomorú hírt: "Bár hónapokig migréntől és betegségrohamoktól szenvedett, halála teljesen váratlanul ért, és mindannyiunknak összetört a szíve" - közölte.

Hogy mi okozhatta a halálát? S mi lesz a fiaival? Erről is érkezett hír.

Megrázó képek: az anyuka utolsó posztja felkavaró, nem sokkal utána az életét vesztette
  • anyuka tragédia gyerekek halál
  • anyuka tragédia gyerekek halál
  • anyuka tragédia gyerekek halál
  • anyuka tragédia gyerekek halál

Címlapfotó: Instagram/jehane_x

24 óra