Meghalt a férfi, akinek 100 éves korában szarvai nőttek - Családja szörnyű dolgot gyanít - Fotók

Már a látványa sem volt hétköznapi: Ali a fejére nőtt szarvai miatt lett világhírű, most tragikus hír érkezett róla. Halála okaként a családja szörnyű dolgot sejt.

Elhunyt Ali Anter - írja a sajtó. Családja szerint a férfi 140 éves korában hunyt el, ami már egy pici bizalmatlanságot szül minden olvasóban. Ami azonban kétségtelen, a férfi fején szarvak nőttek, ami a világhírnévig repítette. A családja szerint most épp a szarvainak köszönhetően halhatott meg, ugyanis nem sokkal a tragédia előtt a férfi egy műtéten esett át. Az orvosok a fején látható kinövéseket távolították el, a rokonok szeirnt azonban nem szakszerűen és ebbe halt bele a férfi.

Az internetre fel is került egy videó, amin az látszik, hogy egy "orvosnak nem látszó" férfi egy izzó eszközzel próbálja levágni a kinövéseket. A családja szerint ez a kezdetleges módszer lehet a tragédia valós oka.News.com szerint a jemeni férfi szarvai 100 éves korában kezdtek nőni, mire most a mátétre került a sor, az egyik már a szájáig ért. Úgy görbült, mint egy kecskeszarv.

Sajtóhírek szerint a férfi állapota 2017-ben kezdett romlani, több mint 70 unokája gyászolja.

Címlapfotó: Youtube/AsiaRadar

24 óra