Kint volt a kiskutya, amikor eleredt az eső: amit ezután tett, senkit nem hagy hidegen - Videó

Az emberek többsége a felvételt látva tudja, a kis Salem szívesebben nyúlna ki a kis kutyaágyában. De neki az elemekkel és a félelmével kell harcolnia.

A TikTok kutyaszakértői közül sokan azzal vádolják Salem gazdáját, hogy nem gondoskodik megfelelően a kiskutyáról. Sőt, "egy állatkínzó"! Sokan azt is megjegyezték, valakinek el kellene hoznia tőle a kutyust, hogy jobb helyet és gazdit találjanak neki. Igaz, akad olyan is, aki megjegyzi, az ilyen viselkedés egy angol vérebtől teljesen normális és megszokott. "A vérebek mindig olyan drámaiak, imádom" - írta egy Eleonor nevű nő.

A kutya gazdája, Scotty visszautasítja a vádakat. Videókkal válaszolt...

@scottypnahmsayin Big man scared of rain #bloodhound #puppy #squishy ♬ original sound - Scotty W3908

A következő felvételeken már Salemet látjuk, amint a kutyaágyában fekszik, és elégedetten rágcsálja a játékát. "A tetőm alatt mindenki jól érzi magát, 3 kutya, 2 macska, 1 feleség" - írta a gazdi a csattanós válaszában. A vérebeket egyébként eredetileg vadászatra tenyésztették ki, azt mondják, nekik a legjobb a szaglásuk. Így nyomkeresőként is gyakran használják őket. 

@scottypnahmsayin Replying to @chrisdudley152 everybody good over here #bloodhound #squishy #bloodhoundtiktok ♬ Ol' Red - Blake Shelton

Ugyanakkor különösen érzékenyek - mint ahogyan Salem példája is mutatja. 

Címlapfotó: TikTok/scottypnahmsayin

24 óra