Felesége kínos fotóját tetováltatta magára a srác, az asszony bosszút forral - Videó

Máris több mint 4 millióan látták a férfi videóját, amiben legújabb tetkóját mutatta meg. Rettentően kínos képet, a feleségéről.

Jarrie szerint ez a legviccesebb kép a szerelméről, ami valaha is készült. És ebben már anélkül is biztos lehet az ember, hogy látná az eredeti képet. "Én imádom, ő meg utálja" - kommentálta az elkészült művet a férfi mosolyogva, majd az is kiderült: amikor az eredeti kép készült, a felesége még szőke volt, és 130 kiló. Azóta már 77-re fogyott le alig egy év alatt. Jarrie tetkós videója hatalmas siker, máris akadnak kommentelők, akik azt mndják, ők is meglepik a párjukat egy ilyennel.

@tegan.n.jarrie Names are out, faces are in #tattooideas #fyp #tattoo #tattootiktok #foryou #couplestattoo #newtattoo ♬ original sound - ✨TEGZ N JARRIE✨

Az már korábban kiderült, hogy Jarrie feleségének is akadnak már különleges tetkói. Lábait a Wall Street farkasa című sikerfilm több jelenetfotója díszíti. A legtöbb képen a legendás tőzsdeügynökök, Jordan Belfortot alakító Leonardo Dicaprio-t és a filmbéli barátját, Jonah Hillt láthatjuk. Egy tetkós találkozón az asszony ezekkel az alkotásakkal már díjat is kapott. 

@tegan.n.jarrie Wolf of Wall Street leg sleeve tattoo #fyp #wolfofwallstreet #tattoo #legsleeve #tattoowoman ♬ original sound - ✨TEGZ N JARRIE✨

A férje friss tetkója miatt azonban Tegan most bosszút forral. Kíváncsian várjuk, mi lesz az.

Fotó: TikTok/tegan.n.jarrie

24 óra