Kritizálta a lány étkezési szokásait a tanár, amit az apja ezek után tett, felrobbantja a netet - Videó

"Miért ültetik bele az orrukat a tanárok a lányom dolgába?" - kelt ki magából egy Tik-Tok videóban a férfi, majd megmutatta a válaszát is.

Százezrek nézték meg máris a Ross nevű férfi videóját. A walesi férfi nemes egyszerűséggel írt egy egy cetlit, amit a lánya uzsonnás dobozába tett. Ez állt rajta: "Üdvözöllek Isabelle uzsonnásdobozában. Tisztában vagyunk a doboz tartalmával, és örülünk, hogy Isabelle azt eszik, amit akar". Az apa akciója sok felhasználóban nevetést váltott ki neten, és rengetegen megosztották a saját tapasztalataikat is a témában.

@teddyevascents Reply to @corey..cj Let’s see what she brought home 👀 #schooldinners #teddyevascents ♬ original sound - Teddy Eva Scents

Egy kommentelő azt írta: "Egy olyan iskolában dolgoztam, ahol desszertnek volt torta, de egy csokiszeletet már el kellett koboznunk a gyerekek uzsonnás dobozából, mert nem volt szabad bevinni. Ez őszintén szólva teljesen butaság". A kommenteket olvasva az apa is összegezte a véleményét:

"Csak ne mondják meg a gyerekeknek, hogy mit ehetnek és mit nem. Hagyjátok a szülőket dönteni, a kurva életbe" - summázott.

Címlapfotó: TikTok/teddyevascents

24 óra