Vegán reggelit kért a repülőn, amikor meglátta, mit szolgáltak fel, leesett az álla - Fotó

Nos, amikor Kris Chari rendelését kihozták, a várakozás átadta a helyét a puszta rémületnek.

De még mielőtt elárulnánk a részleteket, meg kell jegyeznünk: mielőtt a férfi útnak indult volna, a légitársaságnál lefoglalta az úgynevezett "VGML"-t, ami a vegetáriánus vagy vegán fedélzeti étkezés rövidítése. És úgy tűnt, hogy a kérésre célba is ért. "Ma a felszállás előtt a légiutas-kísérő megerősítette, hogy VGML-t rendeltem" - kezdi a flyertalk.com-on posztolt bejegyzésében. férfi, aki azt is elárulta: a reggelije végül egy banán volt. 

Fotó: Flyertalk.com

"Amikor a felszállás után felszolgálták a banánt, azt hittem, hogy csak egy alulértékelt előétel, de valójában ez volt az egész étkezési szolgáltatás. Nagyon jó banán volt - az egyik legjobb, amit mostanában ettem -, de még mindig inkább uzsonnának tűnik" - írta bejegyzésében a férfi. A fórumra posztolt fotóján az is jól látszik, kapott egy pohár italt is hozzá, sőt, evőpálcikákat is.

Miután az utazó nyilvánosságra hozta meglehetősen negatív tapasztalatait, a Japan Airlines is megszólalt. "Elnézést kérünk, hogy nem tudtunk megfelelni az elvárásoknak" - mondta egy szóvivő a Today.com-nak.

Címlapfotó: Flyertalk.com

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra