Három felesége dolgozik, közben ő meg ezt csinálja - Felrobbant a net - Fotók

A 39 éves Nicknek három felesége van: a 36 éves April, a 22 éves Danielle és a 26 éves Jennifer. Mindannyian dolgoznak és hazaviszik a pénzt.

April és Nick, aki saját magát "trófeaférjként" jellemzi, 15 évvel ezelőtt ismerkedett meg az egyetemen. Az akkor még csak 19 éves Jennifer pedig csak kilenc évvel később csatakozott hozzájuk. A férfi azt mondja, a felesége igenis örült, hogy csatlakozott hozzájuk még egy asszony. Szerinte teljes mértékben kiegészítik egymást, és könnyebben kielégítik férjük igényeit. "Jó, hogy vannak segítő kezek" - így a férfi.

Ráadásul April volt az, aki a nőt bemutatta a férjének, mert úgy érezte, Nick vonzónak találná a rendkívül intelligens teremtést. Aztán tavaly megérkezett a 22 éves Danielle is. "Őszintén szólva sosem gondoltam volna, hogy ilyen boldog lehetek" - mondta a fiatal lány. Csoda, hogy a férfi, aki elmondása szerint minden este középen alszik, imádja az életét? "Egyszerűen úgy érzem, hogy most egy álmom válik valóra" - magyarázta, és azt is elárulta: mindhárom feleségével megvan a házukban a külön kis kuckójuk, ahol kettesben lehetnek.

 

Tavaly aztán bővült a család, Jennifer júniusban hozta világra a közös lányukat, Verat. Nicknek pedig egy korábbi házasságából is van egy tinédszer fia. A család közösségi oldala hatalmas csaták szintere, de ennek köszönhetően is - egyre többen ismerik őket.

Címlapfotó: Instagram/the.davis.family_official.page

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra