Belehalt a 11 éves fiú, hogy néhány napja kificamította a bokáját

Néhány nappal a baleset után a fiú lába tele lett "lila-piros foltokkal, amelyek úgy néztek ki, mint a zúzódások" - mondta unokatestvére  Meganegy helyi portálnak, a Fox35 Orlandónak. 

A fiút azonnal kórházba szállították, ahol A-streptococcust diagnosztizáltak nála. Ezek a baktériumok ritkán életveszélyesek, a fiú esetében azonban a családja szerint egy második, halálos fertőzést is okoztak: a lábán lévő foltokat ugyanis már húsevő baktériumok okozták. Az orvosok véleménye is ez. "Azt mondták, hogy a boka a rándulás után legyengült, és valószínűleg ezért támadt ott a fertőzés" - mondta az unokatestvér a lapnak.

A baktérium szétterjedt a fiú szervezetében, az agyát is megtámadta és nem sokkal a kórházba kerülése után a fiú meghalt.

Fotó: GoFundMe/memorial-for-jesse-brown

A Lakemont Általános Iskolában, ahol Jesse Brown ötödikes volt, több száz diák gyűlt össze, hogy megemlékezzenek a fiúról. "Jesse nemcsak a szülei és a családja számára volt csoda, hanem áldás volt a Lakemont családja számára is" - írták róla az  iskola képviselői. "Mindenki, aki találkozott Jesse-vel, szerette őt" - írta unokatestvére a számára létrehozott adománygyűjtő oldalon.

A támogatásokból szeretné ugyanis a fiú családja fizetni a kórházi számlákat és a fiú temetését.

Címlapfotó: GoFundMe/memorial-for-jesse-brown

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra