Megdöbbentő, miért akarja kidobni a házból a gyerekeit Valentin-napon az influenszer anyuka - Fotók

Nem először tesz provokatív kijelentést: most azt jelentette be, kidobja ma a gyerekeit a házból, hogy a Valentin-napja emlékezetes legyen a férjével. És más nőket is erre bátorít.

Az egykori OnlyFans-sztár ismét ledobta az atombombát, ami miatt néhány napja róla beszél a világ. A 41 éves nő bejelentette: ma, Valentin-napon kidobja a gyerekeit az otthonukból. Ez a megnyilvánulás is egy példa arra, nem véletlen, hogy Carla-t korábban "Nagy-Britannia leggyűlöltebb nőjének" nevezték. Ő az ugyanis, aki nem tesz lakatot a szájára akkor sem, ha tudja, a gondolatai merőben másak, mint a közvéleményé, és morálisan sokszor elfogadhatatlanok.

Az influenszer most egy interjúban részletesen mesélt a Valentin-napi terveiről: "Egész délutánra és estére ki lesz ürítve a ház, mert a férjemmel szeretnék időt töltenil, és persze bizonyos dolgokat nem tudunk csinálni, ha a gyerekek is ott vannak" - magyarázta a DailyStarnak. Egyértelművé tette: erre az időre a gyerekeik nemkívánatos személyek lesznek, és találniuk kell más elfoglaltságot. Aztán részletesen belement abba is, mi fog történni a négy fal közt a nagy napon.

A pikáns részletekért megőrülnek a férfiak, a nők zsebében meg kinyílik a bicska!

FOTÓK: pikáns képek a botrányos anyukáról. ezt tervezi Valentin-napon
  • Valentin-nap influenszer botrány
  • Valentin-nap influenszer botrány
  • Valentin-nap influenszer botrány
  • Valentin-nap influenszer botrány

Címlapfotó: Instagram/officialcarlabellucci

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra