Évtizedekkel tűnik fiatalabbnak a koránál a 71 éves nő - Most elárulta a titkát - Videó

Szóval: Brittany nemrég megmutatta a világnak a 71 évesnénikéjét. 40-nek nézik.

A 36 éves influenszer oldalain minden az egészségről szól. Ő maga pedig elmondása szerint a nagynénjétől tanult mindent. "Nézzük meg a napi gyors arcápolásodat" - mondja a lány a közös videójukban Pam néninek. "Reggel felkelek, meleg vizet spriccelek az arcomra, fogok egy törölközőt, és letörlöm" - magyarázza a szupernagyi, aki ezek szerint este azért csak este mossa meg rendesen az arcát, mert az így megőrzi a természetes olajokat, amelyek lassítják az öregedést és ráncosodást.

A 71 éves nő azt is elárulta: 40 éve retinolt ken az arcára! Sőt, a homlokára, dekoltázsára, szája és szeme köré!

A retinol a titok? "Amikor retinolt használsz, elsőre kicsit durvának tűnhet a bőrödnek, de egy-két hétbe telik, mire a bőröd végre hozzászokik" - magyarázta az idős hölgy. S hogy mi a retinol? Hétköznapi nevén A1-vitamin. Ez egy zsírban oldódó vitamin, amely megtalálható a májban, a halmájolajban, a tojássárgájában és a tejtermékekben.

Bár a videóért és a titokért sokan lelkesednek, érdemes megkérdezni róla egy szakembert is. Mert senki nem lehet biztos benne, hogy ez a bevált recept. És nem a gének, az egészséges életmód, vagy akár a plasztika.

Címlapfotó: Instagram/thirtywaves

24 óra