Vörös ördög bőrébe bújva sokkolt a rapper - Te felismerted? - Fotók

A párizsi divathét eddigi legnagyobb durranása nem Kylie Jenner nevéhez, de nem is egy tervező kollekciójához köthető. Hátborzongató pillantással lopta el a showt a rapper.

Ehhez foghatót ritkán lát a világ, pedig a párizsi divathéten mindenki elengedi a gyeplőt. A Schiaparelli luxusmárka bemutatóján a sztárok jelentős része is a divatház kreációjában jelent meg. Köztük volt Kylie Jenner is, aki egy nem elsősorban a fekete, fűzős ruhájával, hanem egy hatalmas mű oroszlánfejjel keltett feltűnést. Ez azonban ezúttal kevés volt ahhoz, hogy róla beszéljen a világ:

az állatok királyát ezúttal egy vörös ördög gyűrte le!

Fotó: Profimedia/RedDot

A 27 éves Doja Cat megjelenésére egyetlen szó van: hátborzongató. Valójában az ember fel sem tudta igazán mérni, milyen ruhadarabokba bújt az énekesnő, talpig vörösben, apró gyöngyökkel kirakva állta a vakuk villogását. Öt óra alatt 30 ezer Swarovski-kristályt helyeztek fel a testére, így Doja Cat úgy nézett ki, mint aki tényleg a pokolból érkezett a bemutatóra.

Persze, mindent megmagyaráz, hogy a Schiaparelli show mottója a "Inferno Couture" volt - Dante: Isteni színjáték-a nyomán.

A sztár sminkese, az 57 éves Pat McGrath egy Instagram-videót is posztolt, amiben nagyon stílusosan mutatta meg, hogyan alakult át az énekesnő néhány óra alatt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra