Félbeszakították a szilveszteri bulit, hogy megkérje a srác lány kezét, kínos lett a folytatás - Videó

A lánykérést több irányból is rögzítették és egy vágott verzió került a netre. Sőt, az utóhatása is...

A zavartan toporgó menyasszony látványa már a nézőket is nyugtalanítja mindvégig, végül mégis átveszi a mikrofont, és bizonytalanul, nevetve csak ennyit felel: "Igen?".  Bár ezt követően megcsókolják egymást, látszólag egyik sem tűnik túlzottan boldognak. A férfi nyilván a nő reakciói miatt, a nő meg alapjáraton. A csattanó azonban csak ezt követően jön. A lánykérést követően egy szemfüles vendég azonban azt is felvette, mi történt ezután. A "boldog" jegyespár egy harmadik férfi társaságában feszülten bezsélgetett.

"Miért csináltad ezt?" - kérdezi jól hallhatóan a nő a párjától szemrehányóan. A felvétel feltöltüője szerint ahogy leléptek a színpadról, összevesztek!

@caesthetically WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal ♬ original sound - cass

"A nyilvános házassági ajánlatok annyira szörnyűek. Ez nagyon manipulatív, és nyomást gyakorol az illetőre, mert a nyilvánosság elvárja, hogy igent mondjon" - írta egy kommentelő, és sokan igazat adtak neki.

Talán ennek a nőnek is épp ez volt a baja....

Címlapfotó: TikTok/caesthetically

24 óra