Élve falta fel a nőt az óriás tigriscápa, az utolsó üzenete könnyekig hatja meg az embert - Fotók

A 60 éves Kristie Hawaii-n nyaralt a férjével, a nyaralás azonban tragikus rémálommá vált.

Kristine Allen és férje, Blake rendszeresen jártak együtt kirándulni és túrázni. A hawaii utazásuk azonban az utolsó lett a 60 éves nő számára. Mint arról a brit Sun beszámolt, a 60 éves nő eltűnését december 8-án jelentette férje, miután - más szemtanúkkal együtt - látta, hogy feleségét megtámadta egy "nagy tigriscápa". A pár a parttól mindössze 50 méterre sznorkelezett, amikor mindketten észrevették a veszélyes állatot. A férfi azonban hamarabb észrevette.

A szemtanúk már a partról hangosan kiabálva próbálták jelezni a veszélyt, a házaspárnak pedig egy rövid dulakodás után sikerült egy időre megszabadulni tőle. A férfinak ezt követpen sikerült visszaúsznia a partra, felesége, Kristie viszont nem volt ilyen szerencsés. Egy strandoló látta, hogy "a cápa élve falta fel a nőt". A mentőcsapatok negyven órán át próbáltak a nyomára bukkanni, de hiába, így feladták a keresését. A masszázsterapeuta utolsó bejegyzése most sokakat megríkat.

"Álmokat kergetve! Évek óta meg akartam tanulni szörfözni. Eltökéltem, hogy olyan életet teremtsek magamnak, amelyet kicsiben és nagyban is szeretek" - kezdi a bejegyzését néhány nappal a tragikus halála előtt.

Címlapfotó: Facebook/kristine.allen.coach

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra