Élőben közvetítette a szellemvadász, hogy kinyílt a bejárati ajtó és három alak lépett be

Miközben egy lámpával a szellemeket üldözte élő adásban, a bejárati ajtón kopogtak. Nem akárkik...

A srác félve nyitja ki az ajtót, majd felbukkan két rendőr, kiabálnak: "Hadd lássam a kezét, álljon hátrébb". A srác hétrébb araszol, két rendőr lép be a szobába, majd megkérik, forduljon meg és tegye le a kamerát. Újabb rendőr érkezik, majd közlik a sráccal, megbilincselik, miközben átkutatják, mert "nagydarab fickó". Aztán kiderült, az egyik nézője félreértette a videót, vagy rosszkor kapcsolódott be. Így telefont ragadott.

"Egy államon kívüli szám jelentette az élő streamet betörés és vandalizmus miatt, ahol megbilincseltek és őrizetbe vettek minket" - mondta később a srác.

@kalanighosthunter Kalani Ghost Hunter Swatting Part 1 #kalanighosthunter #swatting #swattingincident ♬ original sound - Kalani Ghost Hunter

Kalani három rövid klipet osztott meg az ominózus felvételből. Sőt, azt állítja, hogy a rendőri akció előtt a szellemek üzentek is neki. De csak annyit: jönnek! A fiúnak azonban volt engedélye forgatni. "Teljes felhatalmazásom és engedélyem volt arra, hogy a házban legyek, így nem aggódtam emiatt, de úgy döntöttek, hogy telefonálni kell" - utalt a bejelentőkre.

"A végén minden rendbe jött, és szerencsére senki sem sérült meg, de rosszul is elsülhetett volna a helyzet" - zérta a sztoriját Kalani.

Ő az egyébként, aki korábban felfedezte "Amerika egyik legijesztőbb helyét", egy Virginia államban található elhagyatott vidámparkot, ahol a hinták maguktól mozogtak - írja a The Sun.

Címlapfotó: Instagram/kalanighosthunter

24 óra