Sokkoló videó: így lőttek az embercsempészek a magyar rendőrökre - Videó

Közzétette a rendőrség a fedélzeti kamera felvételét: hétfőn reggel az M5-ös autópályán egy furgonnal menekülő embercsempészek fegyverekkel lőttek rájuk.

Drámai képsorokat közölt a rendőrség! Mint ahogyan arról korábban is hír volt, hétfőn reggel az M5 autópálya Budapest felé vezető szakaszán illegális határátlépőket szállító furgont vettek üldözőbe a rendőrök. "Amikor a rendőrök intézkedni akartak a járműben utazó személyekkel szemben, a külföldieket szállító két férfi menekülni kezdett, amelyek során az egyikük többször az őket üldöző rendőrökre lőtt" - írta a Fővárosi Főügyészség a szerdán kiadott közleményében. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság most megosztották a fedélzeti kamera felvételét. Krimibe illő képsorok:

Az ügyészség közleményéből az is kiderült: a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói az illegális határátlépőket szállító két külföldi férfit, valamint az embercsempészésben közreműködő négy – szintén külföldi – társukat minősített embercsempészés bűntetténék megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként és őrizetbe vették. Majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat!

Az elfogásról korábban a rendőrség is közzétett egy videót: 

Címlapfotó: Facebook/BRFK-l-Budapesti-Rendőr-főkapitányság

24 óra