18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Sokkot kaptak a diákok, amikor meglátták, mit csinál a tanárnő az osztályteremben - A férjével együtt rúgták ki

A diákok egy közösségi oldalon bukkantak rá egy videóra - végzetes lett a tanárnőre, sőt, a férjére is.

Megdöbbentő történet járja körbe a világot: az amerikai Arizona államban, Lake Havasu Cityben található Thunderbolt középiskola diákjai egy fizetős videómegosztón találtak rá a tanárnőjükre. Samantha Peer felvétele az osztálytermükben készült, és egyértelműen felnőtteknek szól: szexvideó. A DailyStar híre szerint azóta az is kiderült, a tanárnő egy percig sem akarta titkolni a másik életét, a Twitterén ugyanúgy reklámozza ezeket a tartalamakat, amelyekben egyértelműen ő a főszereplő.

Az is kiderült, hogy a nagy leleplezést követően nem csak a tanárnt, hanem a férjét is kirúgták a munkahelyéről. Ugyanis a felvételeken egyértelműen ő volt a tanárnő partnere, ez pedig az ő munkájával is összeegyeztethetetlen - a férfi egy másik iskolában volt tanár. A tanárnő egy videós közleményt adott ki az eset után. Ebben elmondta: a gyerekek a legfontosabbak a számára, és nem tartja igazságosnak, hogy így is többet volt velük, mint amiről a szerződése szól, a tanári fizetése azonban kevés.

A felvétel állítólag hétvégén, munkaidőn kívül készült. "Utólag visszagondolva nagyon megbántam, hogy a videót az osztályteremben forgattam. De úgy éreztem, hogy az anyagi helyzetem csapdájába estem, és úgy éreztem, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy eltartsam a családomat" - mondta Peer.

Címlapfotó: Instagram/khloetheaccountant

24 óra