Azt hitte a férfi, álmában látta a halott nagymamáját, de amit a barátja mondott reggel, az mindent megváltoztat

Vannak álmok, amelyek ijesztően valóságosnak tűnnek. Különösen, ha ott játszódnak le, ahol épp vagy. Pláne, ha kiderül, nem is álom lehetett.

Egy ismert és neves marketingszakember ugyanezen a véleményen volt, aztán egy nap minden megváltozott. A férfi most egy interjúban mesélte el a történetét, de a hitelessége megőrzése miatt a nevét sem vállalta, álnéven tette mindezt. Az eset körülbelül tíz évvel ezelőtt történt. "2012-ben egy barátom új lakásában a kanapén feküdtem, és élénk álmom volt, hogy abban a szobában vagyok, ahol aludtam" - kezdte a történetét "Pete Jones". 

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Álmában a nagymamája a szoba egyik sarkában állt és onnan bámulta őt. "Amikor reggel felébredtem, azt hittem, hogy ez csak egy nagyon furcsa álom volt" - mondta a férfi, aztán miután felkelt a barátja, és egy kérdéssel fordult hozzá, mindent megváltozott.. "Láttad azt az öregasszonyt tegnap este?" - kérdezte tőle.

"Őrült pillanat volt, mert akkor már körülbelül 18 éve halott volt"

- magyarázta a marketinges a Daily Starnak, akinek nem ez a rejtélyes találkozás volt az egyetlen az éltében.

"2005 és 2007 között három ember, aki egy általam kiadott lakásban lakott, arról számolt be, hogy egy idős férfi figyelte őket éjszaka." Elmondása szerint a három ember nem ismerte egymást, és egymástól függetlenül fordultak hozzá a történettel. Ők ugyanis csak később találkoztak, utána derült ki, hogy ugyanazt élték át.

Hogy mi történhetett pontosan? Az valószínűleg örökre rejtély marad. A szellemekre létezésére mindenesetre továbbra sincs bizonyíték.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra