Gusztustalan dolgot tesz a féltékeny Insta-modell, hogy zenész párja hűségében biztos legyen - Fotók

Három éve élnek házasságban, a jelek szerint a 33 éves Insta-sztár egyelőre még mindig nem biztos férje érzéseiben. Döbbenetes, mikre képes.

A guatemalai modell irigylésre méltó szépség, nem véletlen, hogy évekkel ezelőtt egy szempillantás alatt magába bolondította a mexikói zenészt, Edwin Luna-t. A pár három éve örök hűséget is fogadott egymásnak, de a jelek szerint a 33 éves Kimberly-t a fogadalom a legkevésbé sem nyugtatja meg. A szexi influenszer nemrég a "Rica, Famosa, Latina" (Magyarul: "gazdag, híres, latinamerikai" - A szerk.) című valóságshow-ban elárulta, mi mindent tesz meg, hogy párja hűtlenségét leleplezze.

via GIPHY

Flores kisasszony egy percig sem titkolta, folyamatosan ellenőrzi  férje hitelkártyájának forgalmát, a számláit, de még a telefonhívásait is. Sőt, bokros teendői mellett arra is van ideje, hogy a férfi közösségi oldalait lecsekkolja, így az sem marad titokban, kik like-olták a legfrissebb tartalmait, kik lettek az új rajongói. Érdekes: a zenész férj egy részletet a saját oldalán is megosztott ebből az interjúból. De a biztosítékot mégsem ezek a részletek verték ki a rajongóknál.

A szexi Insta-sztár ugyanis egy gusztustalan dologra is képes, csak hogy férje hűségében biztos maradjon!

FOTÓK: "Beteg" - mondja a kommentelők a féltékeny modellre - Hihetetlen, mire képes
  • Féltékeny modell
  • Féltékeny modell
  • Féltékeny modell

Címlapfotó: Instagram/kimfloresgz

24 óra