Majdnem elhányta magát Nina, amikor meglátta, mit csinál a mellette ülő nő a repülőn - Videó

Kinek jut az eszébe ilyen? Egy fiatal tiktoker videója kavar nagy vihart a neten, egy véget nem érő repülőúton küzdött a hányingerrel az utastársa miatt.

Egy alig 33 éves amerikai influenszer videója a mai nap nagy slágere, jóllehet, Nina Marie Daniele felvétele az emberek többségéből unort vált ki. Egy repülőútján készítette a felvételt és nem is lett belőle egészestét játékfilm, a lényeget azonban sikerült lényregetörően megmutatnia. A nő hitetlenkedve és undorodva néz oldalra - mert a mellette ülő utas olyasmit csinál, amit általában ritkán vagy soha nem látunk egy repülőgép fedélzetén.

A szomszéd egy ezüst körömvágóval vágja a lábkörmét, amit pedig eltávolít, a földre dobja...

@ninadrama I’m stuck on a 5hr flight 😭 WISH ME LUCK! #traveltiktok #travel #traveling #airport #ninadrama ♬ original sound - Nina Marie Daniele

Nina a videójn látható módon majd elhányja magát a látottaktól, de nincs ezzel egyedül. A több milliós megtekintésnél járó videója sokakban hasonló érzéseket kelt. "Ötórás repülőúton ragadtam" és "Azonnal helyet kell cserélnem!" - olvasható a felvételen angolul, nyomatékosítva, kemény próba elé állította Ninát ezzel az úttal az élet. Alig több mint egy hét alatt közel 2 és fél millióan látták a felvételt, százak fejezték ki az undorokat, de akad olyan is, aki szerint a lány felvétele megrendezett.

Címlapfotó: Tiktok.com/@ninadrama

24 óra