Amikor meglátta az anyósától kapott ajándékát a férfi, azonnal tudta, soha nem szabadul már meg tőle

Swansea egyik bevásárlóutcájában sétálgatott az 53 éves Lisa Gregory, amikor hirtelen megpillantotta a tökéletes ajándékot a vejének. Aztán jött a váratlan csavar...

A nő egy kirakatban szúrta ki az egyik népszerű gyorsétteremlánc, a KFC bögréjét, amelyen épp a vejének a keresztneve szerepelt: Shane. "Imádja a Kentucky Fried Chicken-t. A családunkban köztudott, hogy rendszeresen eszünk ott" - mondta a nő egy interjúban. Egy dologra azonban nem készülhetett fel: amikor a féfi kibontotta az ajándékot és meglátta, nagyon furcsa arca lett.

"Bevezettem a konyhába, és odaadtam neki a csészét, amikor az arca hirtelen komoly lett. Először azt hittem, hogy hálátlan vagy valami ilyesmi, mire megkérdeztem tőle: "Nem tetszik?"" - emlékezet a nő a Mirrornak. Mire az elmondása szerint Shane így reagált: "Nem, nem erről van szó". Majd megkérdezte az anyósát, hogy a pohár véletlenül nem egy adományboltból származik-e. Mire az bólintott egyet. A férfiből ekkr tört elő a jókedv: a poharat ugyanis néhány nappal korábban ő maga adta be oda.

"Nevettünk rajta, szerintem hihetetlenül vicces volt" - mesélte Gregory és kderült, a bögre hozzá kerül majd. Veje abból kap majd inni, ha meglátogatja.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra