11 ezer kilométert utazott a lány egy Tinder-randiért, ami ezután történt, mindent megváltoztatott - Fotók

Alig egy órán múlott egy fiatal nő és egy fiatal férfi élete - egy őrült Insta-üzenetváltás után a lány szinte azonnal repülőre szállt.

Nem mindennapi történetre derült fény a napokban, ami azóta már szinte a világ összes országát be is járta. 2019 júliusában kezdődött minden: az amerikai születésű Brady Írországban nyaralt. A haditengerészet fiatal orvosa egy egynapos kirándulásr utazott a Cliffs of Moher-hegységbe, arról azonban fogalma sem volt, hogy a világhírű sziklánál tett látogatása során nagyon közel volt ahhoz a lányhoz, aki a történetnek azóta a másik főszereplője lett. Clodagh ugyans Dingle-ben élt.

Miközben afárasztó nap után Brady a Hawaiira tartó járatára várt, megnyitotta a Tindert és néhány perc múlva párba is állt a 22 éves lánnyal. "Az alkalmazásaink körülbelül egy órán át voltak  a megadott hatótávolságon belül" - magyarázza egy interjúban a lány, világossá téve, mennyi véletlen kellett ahhoz, hogy párba álljanak. Clodagh azonban valamiért nem is látta a férfi képeit, így nem írt neki. Aztán érkezett Brady-től egy üzenet, egy vicces mém. 

Innentől felgyorsultak az események - a bimbódzó románcnak pedig azóta nem akármilyen vége lett!

Képeken a világraszóló út: Hawaii-ig repült a lány, aztán...
  • Tinder randi
  • Tinder randi
  • Tinder randi
  • Tinder randi

Címlapfotó: Instagram/thattravellingfamelli

24 óra