A nyaraláson tűnt el a lány pénztárcája, ami ezután történt, az tiszta pszicho

Egy feledhetetlen Hawaii nyaralást tervezett a 21 éves influenszer, valószínűleg az is marad. Igaz, egyáltalán nem a legjobb értelemben.

Néhány napja könnyes szemekkel ült a kamerája elé Tabitha Swatosh, a 21 éves lány akkor valószínűleg még nem sejtette, hogy élete videóját veszi fel épp, amit azóta már több min 23 millióan láttak. Nem véletlenül. A lány szemeiből potyogtak a könnyek, amikor elmesélte, mi történt vele a nyaralásán. Eltűnt a pénztárcája. Na és? - gondolhatnánk, hiszen ez sajnos másokkal is előfordult már. Az, ami azonban ezek után következett, talán még megterhelőbb egy léleknek, mint szembenézni azzal, mennyi idő és energia lesz pótolni hitelkártyát, személyit, útlevelet.

Fotó: TikTok/tabithaswatosh

A lány napokig kutatta a dolgait, aztán váratlanul kapott egy üzenetet. A pénztárcája fotója volt, az idegen azt állította, az utcán találta. Akár boldog véget is érhetne a történet, de kiderült, a férfi nem hajlandó csak úgy visszaadni azt. "Te vagy az a sötét hajú lány a sárga fürdőruhában, ugye? Aranyos vagy, gyere el velem" - hívta randira a lányt, aki eleinte nem ment bele, majd megegyeztek, a McDonalds-ban találkoznak. A férfi azonban nem ment el.

@tabithaswatosh

please

♬ original sound - Tabs

Két nappal később a lány újabb videóval és hírekkel érkezett. "A recepcióról most hívtak fel, és közölték, hogy valaki otthagyott nekem egy pénztárcát" - mesélte a lány, aki azt is hozzátette: a tárcában mindene benne volt, de egy cetli is. "Remélem, jól utaztál, kölyök. Élveztem, hogy szórakozom veled. Mindig jó alkalom a turistákkal szórakozni. Mindig lesz egy helybéli barátod itt Hawaii-n, Mahalo."

Tabitha Swatosh ezt a nyaralást valószínűleg egy életre megjegyezte. És azon se lepődnénk meg, ha többet nem tenné a lábát Hawaii-ra.

Címlapfotó: TikTok/tabithaswatosh

24 óra