Nem ment arrébb az ágyban, hiába kérte a barátnője - az okán 10 millióan röhögnek - Videó

A Tik-Tok-on közel 12, az Instagramon több mint másfél millióan követik a párt. Egyik friss videójuk pedig áttörte a 10 milliós álomhatárt.

Kareem és Fifi pontosan tudják, hogy akik rajonganak értük, miért teszik ezt. A pár hihetetlen karriert épített fel magának a közösségi oldalakon, egyik friss videójuknak köszönhetően pedig újabb ezrek csatlakoznak az oldalaikhoz.

Kareem békésen aludna, Fifi azonban látszólag már alig fér mellé az ágyba...

A nő bosszúsan kérdezi meg, hogy arrébb menne-e, hogy ő is beférjen, a féfit azonban ez látszólag hidegen hagyja. Hogy miért? A következő pillanatban már ez is kiderül. Fifi hirtelen felemeli párja takaróját és nem mindennapi látvány fogadja: Kareem mellett a pár három macskája fekszik szépen felsorakozva, szorosan egymáshoz bújva. 

Kareem pedig azt tanácsolja neki, aludjon kint a kanapén!

Persze, egyértelműen látszik, hogy egy megrendezett jelenetrő van szó, de ez nem zavarja az internetezőket. Sőt, az is lehet, egy korábbi élményüket játszották el újra. A videó víruskét terjed a neten, a kommentek meg záporoznak. "Ez elsősorban a macskák ágya, úgyhogy mindkettőtöknek a kanapén a helye" - írja egy látszólag a macskákat jól ismerő kommentelő.

Címlapfotó: Instagram/dontstopmeowing

24 óra