Két év kómából ébredt fel ez a nő, a név, amit kimondott, sokkolja a világot

Brutális támadás áldozata lett a nyugat-virginiai Wanda Palmer két évvel ezelőtt, most felébredt a kómából és kimondott egy nevet. 

Amikor a rendőrök 2020 júniusában rátaláltak a nőre a Cottage Village közelében lévő otthonában, Wanda Palmer olyan súlyosan állapotban volt, hogy a mentősök azt hitték, már halott. Az élete egy hajszálon múlt, kómába került. Az ügyében indult nyomozás során a rendőrség mindent megtett, hogy kézre kerítse a támadóját, de hiába. "Az egész ügy kulcsa maga az áldozat volt" - mondta Ross Mellenger Jackson, megyei seriff a Metro Newsnak, hozzátette: "Mivel nem kommunikált, így nem volt semmink."

Most, két évvel később azonban hirtelen fordulatot vett az ügy: a nőváratlanul felébredt a kómából. Bár a támadás során súlyos agykárosodást szenvedett, Wanda ennek ellenére elég jól tudott beszélni ahhoz, hogy a hatóságoknak megnevezze a férfit, aki megtámadta őt. Drámai helyzet: a férfi nem volt ismeretlen a számára! "Most, két évvel később - bumm, felébredt, és pontosan el tudta mondani, mi történt" - magyarázta a helyi seriff.

A név és a nő története futótűzként terjed a világban - a támadójáról képet is közöltek!

Lapozz a folytatásért!

24 óra