Megdöbbentő bejelentést tett a 61 éves nagymama és 24 éves férje - Fotók

Az össze nem illő pár ősszel az esküvői képeivel kergette őrületbe a világot. A 61 éves nagymama és a 24 éves férje most újabb világraszóló bejelentést tett. Bővül a család...

A TWN.hu szeptemberben írta meg: Quran McCain és Cheryl McGregor összeházasodtak. Első olvasatra már akkor sem nagyon volt hírértéke a dolognak, egy nő és egy férfi összekötötte az életét, és családként folytatják a boldog mindennapjaikat. Igen ám, de ebben az esetben a menyasszony nem kevesebb mint 37 évvel időebb a férjénél, aki ráadásul még mindig csak 24. A teljes igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy 15 éves korában ismerte meg egy gyorsétteremben, amit a fia vezetett. A pár azóta is büszkén vállalja a kapcsolatát, sőt, milliós tábort épített magának a közösségi oldalakon, miközben rendre a trollok céltáblái mindketten.

Úgy tűnik: ez nem töri meg őket - most nem mindennapi bejelentéssel sokkolják a világot!

A fiú alig két éve egy áruházban látta meg a nőt, régi ismerősét és - mint mondja - azonnal eltalálta Ámor nyila. Alig három hónappal később a fiú megkérte a nagymama kezét, nem kevesebb mint 3000 dollárt, azaz körülbelül 900 ezer forintot költött a jegygyűrűre. Végül ősszel egybe is keltek. Igaz, a nő gyerekei közül nem mindenki támogatta az esküvőjüket, a hét gyermeke közül csak hárman mentek el a ceremóniára. A fiú szerettei elfogadóbbak voltak, a nagymamája, aki alig 7 évvel idősebb a menyasszonynál, egyenesen az ő történetükből merít hitet, hátha egyszer rá is rámosolyog a szerencse és szerelembe eshet még.

A furcsa pár most újabb bejelentést tett: jön a baba!

Egy igaz szerelem képekben - íme a pár nagy bejelentése!
  • 37 év korkülönbség
  • 37 év korkülönbség
  • 37 év korkülönbség
  • 37 év korkülönbség

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra