Így néznek ki a Végtelen történet főszereplői ma - Egyikőjük nyomdász lett - Fotók

Az egész ország esett szerelembe a 80-as évek második felében, amikor a magyar filmszínházak vetíteni kezdték a Végtelen történet című fantasy filmet. A főszereplőket fel sem ismernéd ma!

A történet mindenkit magával ragadott: egy tíz éves kisfiút, Bastiant suhancok üldöznek, ő pedig egy könyvesboltba menekül. Kikölcsönzi a "Végtelen történet" című kötetet és kezdetét veszi a fantasztikus utazás. Fantáziaországot  gonosz erők akarják elpusztítani, egyetlen reményük Atreju, aki megmentheti őket és a gyönyörű hercegnőt! Amikor a film castingját tartották, Tami Stronach kismalacnak volt sminkelve, ennek ellenére megkapta a hercegnő szerepét. Világsztár lett!

Csak úgy, mint az Atreju szerepét alakító Noah Hathaway.

A kis hercegnőt alaktó színésznő története sem akármilyen: Iránban, született, a szülei régészként dolgoztak Teheránban. 1979-ben vándoroltak ki Amerikában, ahol néhány év múlva a színház-tanárnőjének ismerőse keresett egy kislányt egy filmszerepre. Tamit kiválasztották, a család élete pedig a feje tetejére állt. Telefonjuk éjjel-nappal csörgött otthon, kinyomozták a rajongók számukat és mindenki vele akart beszélni. A környékük összes szállodája megtelt, családok utaztak oda, hogy a gyerekeikkel megnézzék a házukat. Hátha látják őt is! 

Ma, 38 évvel később valószínűleg sem őt, sem Arterjut nem ismerné fel senki - mint ahogyan a könyvet olvasó kisfiút sem!

Íme a Végtelen történet főszereplői ma - nem ismernéd fel őket!
  • Végtelen történet
  • Tami Stronach
  • Atreju
  • Noah Hathaway
  • Barret Oliver

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra