Aranyhaj: 19 éve nem vágatta le a haját a lány, most megdöbbentő képet posztolt

Az ma már természetes: ha valakinek ilyen a haja, akkor Aranyhajnak nevezik a mesefilm óta. Ez a 26 éves lány most sokkolta a követőit.

Az amerikai Vanessa Rasmusson 7 éves kora óta nem vágatta le a haját, a legutolsó mérések szerint már több mint 120 centiméteresre nőttek meg a tincsei. Ehhez elég volt csupán annyi, hogy a kisiskolás lány traumaként élte meg az utolsó hajvágását, így azóta sem engedett senkit a közelébe. És ahogy nőtt a haja, úgy lett egyre elégedettebb az eredménnyel. Pláne, amikor már a vádlját csiklandozták a tincsei.

A gyönyörű haja miatt naponta kapta a bókokat úton-útfélen, de egy idő után már nem érezte ezt elégnek. Radikális döntést hozott.

"A hosszú hajam miatt figyeltek fel rám, és ez az identitásomhoz és az önbecsülésemhez kötődött" - mesélte a kétgyermekes anyuka a Mirror híre szerint. Mivel azonban régóta és egyre határozottabban vágyott arra, hogy ne csak a haja miatt, hanem emberként is felfigyeljenek rá, drasztikus lépésre szánta el magát. Gyakorlatilag mindent egy lapra tett fel: bejelentkezett egy fodrászhoz.

A 26 éves nő ráadásul duplán volt bátor - ami a frizuráját illeti!

Nyissz - búcsút intett a hajának, más ember lett a 26 éves anyuka - Fotók
  • Aranyhaj
  • Aranyhaj
  • Aranyhaj
  • Aranyhaj

Címlapfotó: Instagram/08vanessa.r

24 óra