Íme a 6 legbiztosabb jel, hogy jelenleg kézifékkel száguldasz az életedben!

Tulajdonképpen minden rendben. Vagy mégsem? Persze, vannak időszakok, amikor egy picit elakadunk az életben. Íme a 6 jele, hogy még mindig behúzott kézifékkel nyomod a gázt.

Amíg az ember gyermek, minden új tapasztalat és élmény intenzíven él bennünk. A nap csiklandozza a bőrünket a játszótéren, a nyári zápor illatát máig nem felejtettük el. Az első szerelemről, az első csókról, az első nagyobb utazásról nem is beszélve. Úgy tűnik, az egész élet egy nagy és végtelen játszótér. Aztán eljön az időszak: a fű már sokkal kevésbé zöld, mint amilyennek messziről tűnt, az élmények és ötletek sem tűnnek világmegváltónak, a mindennapok pedig egyre monotonabbak, és nem olyan kalandosak, mint amilyennek egykor éreztük. Hiába, a felnőtté válással szinte mindnyájan bekerülünk a mókuskerékbe, és legrosszabb esetben a nyugdíjaskor bekvetkeztével szállhatunk ki belőle. 

via GIPHY

Pedig nem kell felforgatni az egész életedet ahhoz, hogy boldog légy. Mindenkivel előfordul, hogy néha egyszerűen csak eltéved egy kicsit, dugóba kerül, és rájön, hogy, nos, talán ez már nem is az igazi élet, az ember csak hagyja, hogy sodorja az ár. Persze, akadnak kísérletek, hogy kiszakadj ebből, előveszed a régi kosárlabdát, a hobbijaidat, hozol pár apró döntést, aminek köszönhetően úgy érzed, új lendületet vesz majd az életed. Egy régen halogatott utazást is újra tervezni kezdesz, a meg nem hozott döntéseket pedig a szőnyeg alá sepred. Aztán szép lassan minden visszatér a régi kerékvágásba...

Magadra ismersz? Íme a 6 legbiztosabb jele, hogy behúzott kézifékkel éled az életed!

Ismerősek ezek a jelek? - Behúzott fékkel éled az életed!
  • Ha..., akkor mondatok
  • álomélet
  • mélypont
  • megkérdőjelezés
  • irigység
  • segítőkészség

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra