HIVATALOS: ebbe a lányba szerelmes a Forma-1-es pilóta - FOTÓK

A legkeresettebb Forma-1-es agglegény a jelek szerint elkelt. Közös kép bizonyítja, ez a fiatal lány rabolta el a szívét.

Lando Norris szerelmes. A McLaren pilótája az Instagramon posztolt egy szerelmes képet az újdonsült barátnőjével, az alig 22 éves Luisinha Oliveirrel. A pilóta és párja Dubajban, a sivatagban mutatta meg először együtt magát a nagyvilágnak, a sportoló beszédes sorokat fűzött a képükhöz: "Az én napsugaram".

Oliveira egy portugál modell, marketinget is tanult, és 2020-ban diplomázott.

Lando Norris az új generáció egyik legnagyobb ígérete, közel 5 millió követője van az Instagramon, az életét pedig rendszeresen közvetíti a Twitch nevű platformon. Egyébként korábban már többször is szárnyra kelt a pletyka, hogy ők ketten egy párt alkotnak. Előfordult, hogy ugyanabban az időben ugyanarról a helyről posztoltak. De közös képet eddig soha.

Szilveszterkor mindketten Dubajban voltak, a pilóta egykori csapattársa, a Ferrari versenyzője, Carlos Sainz pedig a kérdésről egyértelműen nyilatkozott a fiatal pár kapcsán: "Ez már hivatalos!"

Norris egyébként a harmadik Forma-1-es szezonjában ismét egyértelmű teljesítményjavulást mutatott, és feltehetően abban bízik, 2022-ben meglehet az első futamgyőzelme is.

Címlapfotó: Instagram/luisinhaoliveira99

24 óra