MILÁNÓBAN GÁLÁZTAK! Összekeverik az 56 éves Liz Hurley-t a 19 éves fiával! - Fotók

Az 56 éves színésznő és a 19 éves fia együtt ment gálázni, aki eddig nem tudta, most rádöbbenhetett, gyakorlatilag élő klónok.

Heti rendszerességgel írhatnánk meg, Elizabeth Hurley rendre a bikinis képeivel robbantja fel a közösségi oldalakat, amelyeknek köszönhetően folyamatosan a bulvárlapok címapján landol. A közösségi oldalát úgy használja, mint az ebbe beleszületett fiatal influenszerek egyike sem. De szerencsésnek mondhatja magát, hiszen gyakorlatilag egy huszonéves nő testében él, és mindezek fényében a kérdés valóban költői: miért ne mutathatná meg mindezt? 

A konkurenciától meg nem kell tartania, hiszen ismeri - a saját fia az. A 37 év korkülünbség ellenére: élő klónok!

via GIPHY

A színésznőnek Steve Bing-gel kötött házassága alatt született meg gyermeke, Damian, aki árpilisban már a 19-et töltötte be. A színészként és modellként is dolgozó fiatalembert már eddig is sokan az édesanyjához hasonlították, ez azonban az elmúlt években már-már kísértetiessé vált. Damian nehéz éven van túl, az édesapja öngyilkos lett, egy toronyházból vetette magát a mélybe. A fiú és világhírű édesanyja most a Milánói Fashion Week egyik rendezvényén tűnt fel együtt...

A vörös szőnyegen egyszerűen élő klónként fürdőztek a vakuk keresztüzében! 

Kapaszkodj! Az 56 éves színésznő és 19 éves fia élő klónok!
  • Elizabeth Hurley
  • Elizabeth Hurley és Damian Hurley
  • Elizabeth Hurley és Damian Hurley
  • Elizabeth Hurley és Damian Hurley
  • Damian Hurley

Címlapfotó: Instagram/damianhurley1

24 óra