FELISMERED? Lefotózta a gödörbe esett férfit, majd magára hagyta - meghalt! - VIDEÓ

Nem mindennapi képsorokkal kér segítséget a rendőrség.

A Police.hu-n jelent meg közlemény a rejtélyes esetről: "egy férfi eddig még ismeretlen körülmények között 2020. november 6-án 20 óra 9 perc körüli időben, a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél fejjel előre bele esett egy útmenti gödörbe." - kezdik a rendőrök a történet felvezetésében, majd ezt követően kiderül, egy fiatal férfi jelent meg a baleset helyszínén.

Bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről.

Bejelentéseiket a nap 24 órájában megtehetik a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve hívhatják a 112-es segélyhívó számot, de személyesen is tehetnek bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon.

Címlapfotó: Youtube/PoliceHungary

24 óra