Itt a TV2 nagy bejelentése - Két hét múlva képernyőn!

Egy közleményben kürtölte világgá a kereskedelmi csatorna, visszatér a tévénézők egyik kedvenc műsora.

"Július 15-től hétköznap esténként újabb évaddal tér vissza a TV2 legendás vetélkedője, az Áll az alku. A rejtélyes Igazgató Úr már készül ajánlataival, Gundel Takács Gábor, a népszerű gameshow házigazdája pedig szuper játékoscsapattal és módosult játékszabállyal várja a nézőket, hogy együtt izguljanak azzal az egy szerencséssel, aki esélyt kap, hogy megváltoztathassa az életét. Ebben az évadban is lesznek tematikus adások - például amikor a western filmek világát idéző ruhákban vagy a 90-es évek diszkó stílusának színes szettjeiben állnak kamerák elé a játékosok." - írja a csatorna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Áll az alku (@allazalku) által megosztott bejegyzés,

Minden évad más és más, így nincs két egyforma adás sem. Természetesen a helyzetek ismétlődnek, ez a műsor jellegéből adódik, de nem lehet megunni - különböző játékosokat, élethelyzeteket, sorsokat ismerhetünk meg. Ez a játék éppen attól jó, hogy ahhoz képest, ahogy megérkezik valaki a stúdióba, milyen utat jár be, milyen változásokon megy keresztül. Ezeken az átalakulásokon sokszor a játékos is meglepődik, és sokat tanul saját magáról. Lesznek nagyon izgalmas, nevetős és sírós adások is az elkövetkező hetekben”- tette hozzá Gundel Takács Gábor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Áll az alku (@allazalku) által megosztott bejegyzés,

A legmagasabb értékű táska 50 millió forintot ér, ha valaki pedig igazán vakmerő, akár 100 millió forintot is hazavihet.

 

24 óra