Döbbenet! A lelőtt rapper búcsúztatásán is lövöldözés volt! Halott is van - Fotók

Két hete a saját üzlete előtt nyitottak tüzet a rapperre, már nem tudták megmenteni. Most a búcsúztatásán tört ki lövöldözés.

Néhány napja az egész világot megrázta a hír: elhunyt Nipsey Husslet, eredeti nevén Ermias Asghedom, Amerika egyik legismertebb rappere. A zenész üzleténél tört ki lövöldözés, a férfit három golyó találta el, a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Megrázó képek érkeztek a helyszínről!

A sztárt csütörtökön búcsúztatták Los Angelesben, ahol ezrek jelentek meg és 40 kilométeren át vitték körbe a városban a koporsóját. Nipsey Hussle búcsúztatóján azonban egy lövöldözés is kitört, amiben egy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek. "A nagyszabású csütörtöki gyászünnepségen beszédet mondott többek között Snoop Dogg és Stevie Wonder, Barack Obama volt amerikai elnök pedig levelet írt, melyet felolvastak a Staples Centerben tartott ünnepségen." - írja a Bors.

A zenész Victory Lap című albumát idén Grammy-díjra jelölték. Ruhaboltját két éve nyitotta, de már tavaly szeptemberben is volt ott egy késelés. Az abban az ügyben indult nyomozás azért lett eredménytelen, mert a szemtanúk nem voltak hajlandók együttműködni a hatóságokkal.

Címlapkép: 123rf.com

24 óra