Örjöngő szülők, síró gyerekek - botrányba fulladt a gyereknapi Slime Show!

Vasárnap kezdtek el szaporodni azok az elégedetlen szülői bejegyzések, amelyek a gyereknapra meghirdetett Slime Show kapcsán születtek.

Órákon át kellett a tűző napon sorba állni, ha valaki be szeretett volna jutni a Millenárisra meghirdetett gyereknapi Slime Show-ra - nagyjából így lehetne összefoglalni a nyilvánosan panasszal élő szülők bejegyzéseiből. Állítólag a műtakony ünnepén alapanyag sem jutott mindenkinek, a ragasztóért, vördökért is hosszú sorok kígyóztak. És mindezért ötezer forintot kértek gyermekeként a szervezők. Igaz, ők már vasárnap délelőtt igyekeztek mindenkivel tudatni, jobb, ha délutánra teszik a látogatást - felmérve az akkorra már feltehetően kaotikussá váló beléptetést.

"Köszönjük a szervezők részéről a 2 óra napon való sorban állást, köszönjük azt a szemetet amit az asztaloknál tapasztaltuk, köszönjük a megfelelő mennyiségű vizet a tisztálkodáshoz, szégyen gyalázat, hogy 2018-ban ilyen kritikán aluli szervezést megengedhet magának egy gyerek rendezvény." - írta Kitti és Nelli apukája.

"Aki nem jutott be, ne sajnàlja... 5 ezerért egy mini homokozó vödröt kapnak egy pici ragasztoval... ezen mi került ennyibe???? Azt hittük lesz a slimeshow-n valamilyen rendezvèny is.... ezt teljesen komolyan gondolták???? Szegèny alkalmazottak sem tudnak semmit semmiről... nulla alapanyag.... stb" - Anikó így összegezte a véleményét, amelyek közül most is tucatszám sorakoznak a rendezvény Facebook oldalán, amelyeket ide kattintva te is megnézheted.

Akik időben érkeztek, és hamar bejutottak, persze elégedettségüknek adtak hangot. Az egykori műsorvezető, Erdélyi Mónika is, aki lányával videóbloggerként több százezres nézettségeket szokott bezsebelni, többek között a műtakony-készítésnek köszönhetően is.

A szervezők ígéretet tettek a megkeresésekre, hogy választ adnak majd a sajtónak a rendezvénnyel kapcsolatban.

24 óra