Szívszorító üzenet! Kasza Tibit kérte karácsonyra a gyógyíthatatlan beteg kislány!

Az alig tizenegy esztendős Lisztes Nárcisz most egyértelművé tette, az ő ünnepe csak egy módon lehet boldog: Kasza Tibivel.

Erre utal legalábbis Facebook-os bejegyzése:

A TWN.hu telefonon érte el a kislány anyukáját, aki azt mondja, amióta lánya találkozott Tibivel, egyszerűen az életük is a feje tetejére állt. 

"Nem titok, Tibi jelentősen közreműködött abban, hogy Nárcisz bakancslistájának majdnem minden pontja megvalósulhasson. A tengerpartra nem jutott el, Spanyolország az álma, de repülőre nem tehetjük fel, az autó hátsó ülésén pedig csak feküdni tudna, úgy sem utazhatunk. De a lényeg, amióta találkoztak, a csapból is Kasza Tibi folyik" - mondta mosolyogva Adrienn.

Nárcisz kívülről fújja Tibi lánykérős videóját, az a kedvence, és gyakran ő maga is énekli azt a dalt. Pedig gégemetszése volt. 

Csoda, ha ezek után már most ki merte jelenteni, az ő Jézuskája nem hozhat mást ajándákba, csak Kasza Tibit?

Nos, a jelek szerint Nagybajom-on boldognak ígérkezik a Karácsony.

"Könnyekig meghatott Nárcisznak a kérése. Még nem vagyok szülő, de abszolút apai érzéseket kelt életre bennem, az ahogy ő gondol rám. Már több akalommal tudtam személyesen és a távolból is segíteni a családot és természetesen boldogan teszek eleget a kérésének és boldogan látogatom őt meg Karácsonykor. Mindenre tudok frappánsan és viccesen reagálni, de amikor megláttam Nárcisz kiírását, az egy olyan pillanat volt, hogy összeszorult a torkom, és könnyek szöktek a szemembe. Boldogan aranyozom be a Karácsonyát!" - mondta Kasza Tibi.

Lisztes Nárcisz