Stílusos nappali a zavartalan pihenésért

Otthonunk talán leglátogatottabb része a nappali. Egy fárasztó nap után másra sem vágyik az ember, mint leheveredni, megnézni egy jó filmet, vagy egyszerűen élvezni a semmittevést. Nem véletlenül a pihenés talán az első szó, ami eszünkbe jut erről a helyiségről.

Ahhoz, hogy a legkellemesebben érezhessük magunkat nappalinkban, a lehető legkényelmesebben és számunkra legízlésesebben javallott berendezni. Ez azért kifejezetten fontos, hogy minél szívesebben látogassuk a kikapcsolódás jegyében.

A kiegészítők, egyéb berendezések is nagymértékben hozzájárulnak a hangulatához. Például egy odaillő, a Dublino Home-nál kapható dohányzóasztal vagy szőnyeg fel tudja dobni a legunalmasabb ülőgarnitúrát is.

Hogyan varázsoljuk a lehető leghangulatosabbá nappalinkat?

Ne csak az alapvető bútorokban gondolkozzunk! Egy ülőgarnitúra, kanapé vagy fotel persze elengedhetetlen, hogy a kikapcsolódás fő színterévé váljon nappalink. Szükség lehet még egy TV-re is, ha mondjuk filmnézéssel szeretjük tölteni szabad perceinket. Ezek mind az alapfelszereltséghez tartoznak.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk a kiegészítőkről, kisebb berendezésekről sem. Érdemes beszerezni egy ízléses dohányzóasztalt is, hogy lepakolhassuk például kedvenc rágcsálnivalónkat vagy üdítőnket. Alatta mindig jól mutat egy színben is odaillő szőnyeg, amire rálépve akár a felhőkön járhatunk, növelve ezzel a komfortérzetet.

Az egyéb kiegészítők pedig igazán különlegessé fogják tenni ezt a helyiséget. Pár puha pléd és kispárnák kellenek csak ahhoz, hogy csábító legyen a környezet. Egy dísztárgyat vagy kisebb növényt is érdemes elhelyezni az asztalon, hogy még inkább kellemes érzetet keltsen bennünk.

Mire fektessünk nagy hangsúlyt nappalink berendezésénél?

Akár egyedül élvezzük, akár társasággal, barátokkal vagy családdal, a nappali mindig tökéletes választás egy kellemes kikapcsolódásra. Épp ezért fontos, hogy ízlésünknek megfelelően rendezzük be és dekoráljuk.

Praktikus bútorokat válasszunk! Ülőgarnitúrából és kanapéból is inkább a kinyithatós, akár tárolóhellyel rendelkező darabokhoz ragaszkodjunk, hogy megkönnyítsük saját életünket, és rendezetten tarthassuk otthonunkat. Dohányzóasztalokból is már egyre többször találkozhatunk olyan fajtákkal, amik lehetőséget biztosítanak apróbb dolgok tárolására, rejtett fiókkal vagy polcos megoldással. Ha televíziónk egy TV állványon áll, akkor abból is érdemes tárolókapacitással rendelkezőt választani.

Figyeljünk a berendezési stílusra! A két fő szabály betartásával egy igazán kellemes és kényelmes helyiséget alakíthatunk ki otthonunkban. Legfeljebb három színt használjunk, és tartsuk szem előtt a kevesebb néha több elvet.

A legfontosabb: csak a minőséghez ragaszkodjunk

Nappalink otthonunk igénybe vett része, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy csak minőségi berendezések kerüljenek oda, mint amilyenek a Dublino Home oldalán kapható bútorok.

Fotó: pexels

24 óra