Te elfogadnál egy bevonatos mosdókagylót?

Azonban ha végiggondolod, hogy mennyi mindennek van kitéve az otthoni mosdókagylód, és mennyit kell sikálnod, mire rendbe kapod, hogy aztán két nap múlva megismételhesd a szeánszot, akkor talán érdemes megállni egy pillanatra. Vagyis annyi időre, amíg elolvasod mai írásunkat, melyben a bevonatos mosdókagylót vesszük górcső alá.

Ha tehát érdekelhet, hogy miért érdemes egy ilyen extrával felszerelt darabot választani, akkor feltétlenül tarts velünk!

Mit tud egy bevonatos mosdókagyló?

Ha megismered az előnyeit, akkor egészen biztosan a bevonatos változatokat fogod keresni a SaniterLine mosdókagylóinak választékában. Természetesen választható bevonat nélküli darab is, de ha megfontolod a hátrányait, akkor rájössz, hogy te bizony nem vagy a saját magad és a saját időd ellensége.

A speciális máz ugyanis védelmet jelent a karcokkal, a vízkővel és a megülő szennyeződésekkel szemben. A sima, tömör felületről a vízcseppek gyorsan és hatékonyan gördülnek a lefolyó felé, és ha marad is némi szappan hátra, sokkal kevesebb vegyszerrel eltüntethető, mint a bevonat nélküli mosdókagylókról.

Így tulajdonképpen magadat, a környezetet és a pénztárcádat is véded, ha ilyen mázzal ellátott terméket választasz.

Te mennyi időt töltesz a fürdő takarításával?

Nyilvánvalóan más a helyzet ott, ahol egyedül él az ember, és megint más a helyzet akkor, amikor kisgyermek, esetleg háziállat is van a háznál. Minél többen és minél fiatalabbak használják ugyanis a mosdókagylót, annál többet van igénybe véve, valamint annál változatosabb szennyeződésekkel kell szembenéznie. (Gondolj csak a temperára, a zsírkrétára, hogy slime-okat és egyebeket ne is emlegessünk!)

Így aztán a heti minimum egyszeri takarítás szinte nélkülözhetetlen, sőt, közben a WC-t és a mosdókagylót érdemes 2-3 naponta megsuvickolni. Azonban közel sem mindegy, hogy mennyire takaríthatóak az egyes szaniterek. Egy-egy silányabb minőségű darab esetén akár órákat tölthetsz a vízkő elleni küzdelemmel, valamint ha rossz anyagot választottál, akkor a pórusok között megülhet a kosz is, ami további erőlködést von majd maga után.

A higiénia rendkívül fontos!

Az elmúlt években, kiváltképp a pandémia óta, megtanultuk, hogy mennyire fontos a higiénia. Minden bizonnyal jóval többször mosunk kezet azóta, többször váltunk ruhát, és kétszer is meggondoljuk, hogy mit és hova rakunk az otthonunkban.

A fürdőszoba az a helyiség, ami segítségünkre lehet abban, hogy a lehető leghigiénikusabbak legyünk. Ám mindez csak akkor lehetséges, ha maga a helyiség is tiszta, illetve a benne található szaniterek is kifogástalan állapotúak. 

Nyilvánvalóan nem lehet a nap minden percét suvickolással tölteni, így mindenképpen érdemes úgy választani szanitereket a SaniterLine kínálatából, hogy azokat a lehető legkönnyebben lehessen takarítani. 

24 óra