28 éves barátnőjével fotózták le a 82 éves Al Pacino-t - Clint Eastwood kezéről csapta le - Fotók

A szexi Insta-sztár egy ideje az Oscar-díjas legenda oldalán fickándozik, míg előtte Clint Eastwood és Mick Jagger macája volt a pletykák szerint. 

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb híre volt, hogy egy tőle 64 évvel fiatalabb nővel jött össze a 91 éves Clint Eastwood. A furcsa párról több közös kép is készült, aztán az is kiderült, a fiatal cicababa nem ismeretlen a Hollywood-i matuzsálemek között, hiszen mielőtt összejött az Oscar-díjas színésszel, a ma már 79 éves, ötszörös Grammy-díjas Mick Jagger párja is volt. Nos, a jelek szerint a nagy korkülönbség sosem zavarhatta a gyönyörű fekete Insta-sztárt, hiszen egy bő éve a 82 éves Al Pacino oldalán tűnik fel rendre.

Most nem akármilyne randijukról készültek képek!

via GIPHY

25 évesen indult Al Pacino pályája, és mára már mindent elért, amit élő ember színészként elérhet: Oscar-, BAFTA-, Golden Globe és Emmy díja is van. A magánélete azonban nem lett ennyire sikeres, ennek köszönhetően Hollywood örök agglegényének tartják. Néhány komolyabb kapcsolata volt, az egyik Beverly D’Angelo-val, akivel még 1997-ben jöttek össze, majd 2003-ban mentek szét, majd 2008 és 2018 között Lucila Pollak párja volt.

A 82 éves háromgyermekes apuka a jelek szerint még érzi magában az erőt - ez a 28 éves cicababa a játékszere!

LELEPLEZŐ KÉPEK: a 28 éves cicababát szétszedik a közösségi oldalán
  • Mick Jagger és Noor
  • Clint Eastwood és Noor
  • Al Pacino
  • Al Pacino és Noor
  • Noor Alfallah

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra