Drámai videó a neten: élő adásban esett össze az ATV vendége, ez történt utána a stúdióban

Szerda este élő adásban esett össze és ájult el a Mai Téma vendége, Kis-Benedek József. Az adást megszakították, a műsorvezető most drámai részleteket árult el.

Azonnal megszakították az ATV élő adását szerda este, amikor a stúdió egyik vendége ájultan esett össze a forgó kamerák előtt. Kis-Benedek Józsefet a Mai Téma műsorvezetője, Bodacz Balázs kapta el, aki elsőként vette észre, hogy baj van. Ő a Naphire.hu-nak most azt is elárulta, hajnal 2-ig a történetk után nem jött álom a szemére. “Egy ilyen pillanatban szűnik meg a műsor” – tette hozzá a lap megkeresésére Bodacz. “Amikor ott van egy ember, egy vendég, akin látod, hogy azonnal összeesik, akkor nem érdekel a műsor. Kit érdekel a műsor? Majd csinálunk másikat. Az a fontos, hogy az ő testi épsége minél inkább biztosítható legyen” - tette hozzá.

A Naphire.hu cikkéből az is kiderült: Kis-Benedek Józsefnek volt még annyi ereje, hogy ne essen hirtelen össze és ne üsse meg magát, így a műsorvezetőnek sikerült hátulról elkapnia. Ezt követően a stúdió padlójára fektették le, és azonnal értesítették a mentőszolgálatot. “Voltak kollegák, akik székpárnákat hoztak a feje alá, én egy olyan asztalt, aminek a magassága nagyjából megfelelő és arra felraktuk a lábait. A pulzusát megmértük, szapora volt, de gyenge. Arra következtettünk, alacsony a vérnyomása. A szívverése, légzése és pulzusa rendben volt, erre figyeltünk először. Kioldottam a nyakkendőjét, az ing- és nadrággombját, hogy ne legyen sehol elszorulva, egy-két perc múlva pedig szerencsére magához is tért” - emlékezett a Mai Téma műsorvezetője.

A rosszullétről egy videó is felkerült az internetre, ezen jól látszik, Bodacz milyen gyorsan reagált:

A műsorvezető elmondása szerint a biztonságpolitikai szakértő kommunikált, tudta, hol van, kik veszik körül, így az egészségügyi állapotával kapcsolatban is tettek fel kérdéseket, míg a mentőszolgálat a helyszínre ért. Bodacz szerint ekkor már szerinte mindannyian készen álltak arra is, ha kell, újra is élesztik a férfit. Szerencsére azonban erre nem volt szükség. “A stábtagok nagyon higgadtan reagáltak, így ezt csak köszönni tudom mindenkinek” - tette hozzá.

Címlapfotó: Youtube/BudapestKörnyéke

 

24 óra