Nőnek öltözve posztolt Csonka Pici - ezt kéri most minden magyar nőtől

“Éljen minden bájos, szép nő… Lehet, hogy engem nem halmoznának el nőnapi bókokkal, de Amanda Lear tehet róla, én csak Ő voltam anno. Ma (is) Titeket ünnepellek, de egy nap nem elég, legyen minden nap nőnap!” - ezzel a szöveggel, nőnek öltözve köszöntötte a nőket Nőnapon Csonka András. Lett következménye.

A népszerű színész fotóját Bochkor Gábor is elővette az ATV-n futó műsora felvételén, és egyrészt magyarázatot kért Csonkától, másrészt a véleményét sem hallgatta el. Bocsi a "közhelygyanús" kifejezést is bedobta, mire a színész keményebben fogalmazott. “Ne gondoljuk azt, hogy letudom ezt a nőnapot, veszek egy csokor virágot, kedves leszek valamennyire, aztán a többi napon meg egy bunkó paraszt vagyok” - így Csonka, majd a Naphire kérdésére fehívást is intézett minden magyar nőhöz.

“Nézzék meg ezt a képet és lássák magukat csodaszépnek. Hiszen azok is, ehhez képest meg mindenkit. Nincs olyan nő, aki ne lenne ezerszer szebb, mint én ezen a képen.

Ez önbizalom fejlesztés. Azt gondolom, önbizalmat tudok adni ezzel a képpel” - mondta a lapnak a színész. 

S hogy mit szól a fotóhoz és Csonka gondolataihoz Tornóczky Anita, Bárdosi Sanyi, vagy Ábel Anita, az vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor-ból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Instagram/csonkabrandy

24 óra