48 évesen ikrekkel terhes a magyarok kedvenc színésznője - Ilyen nagy már a pocakja

Már két Oscar-díjat nyert a pályája során, most a magánéletben is duplázik: egy sikertelen házasság és számos boldogtalan kapcsolat után élete szerelmével vár ikreket.

"Sok békát kellett megcsókolnom. Hosszú időbe telt, mire megtaláltam a megfelelő férfit" - mondta Hilary Swank a People magazinnak néhány hónapja, amikor az is kiderült, kapcsolatuk és életük új szinre lép: ikrekkel várandós. A színésznő a Good Morning America című amerikai talkshow-ban mesélt először erről. "Ez olyasmi, amire már régóta vágytam. Anya leszek" - áradozott a hollywoodi sztár, és azt is hozzátette: el se hiszi szinte, hogy ikreket vár.

Ősszel az is kiderült, az "Alaska Daily" forgatása alatt senki sem tudta a titkát, még a pocakját is el kellett rejtenie a ruhái alatt. "A ruháim kezdtek már nem passzolni, ezért fel kellett vágnom a farmeremet emiatt, és egy kabátot húztam rá, de az meg nem illett a ruhához" - mondta a színésznő. A stylistok szóltak rá, hogy nem illik össze a ruhája. Azóta hónapok repültek el, Hilary pedig nem akármiylen képpel mutatta meg legutóbb, milyen nagy már a pocakja.

"Melegszik a sütő, kezd emelkedni a tészta!" - írta a fotójához, ami hatalma siker.

Címlapfotó: Instagram/hilaryswank

24 óra