Ez a lány az eltűnt Maddie? Reagált a McCann-család, felrobbant a net - Fotók

A TWN.hu az elsők közt írta meg: az Instagramon bukkant fel egy lány, aki azt állítja, ő az eltűnt Maddie McCann. Az ügyben máris itt a fordulat: azt állítja, felvette a kapcsolatot a családdal.

Néhány napja egy különös Instagram-fiók keltett nagy feltűnést az interneten. Egy 21 éves lengyel lány készítette, és azt állítja, ő a 16 éve eltűnt Maddie McCann. A Lengyelországban élő Julia azóta számos bejegyzésben mesélte el az életét, így többek közt azt is, hogy egy bántalmazó férfi karjaiból menekült el, majd örökbe fogadták. Sőt, számos képet is megosztott azóta, amelyekkel szintén azt bizonyítaná, valóban ő lehet a kislány, akit több mint másfél évtizede az egész világ keres. 

Julia azt állítja: gyerekkori emlékei alig vannak. Édesanyja sem fényképeket, sem történeteket nem mesélt neki soha, hiába kérte. A kutatásai során elmondása szerint számos párhuzaot talált a kis Maddie történetével kapcsolatban. Ezért hozta létre az Instagram-oldalt, hogy egyszer és mindenkorra kiderüljön, igaza van-e. Néhány nap alatt járta körbe a világot a hír, sőt, a lánynak már több mint 850 ezer követője van jelenleg. Nem csoda, hogy az eltűnt Maddie szüleihez is eljutott a hír. Sőt, a Mirror híre szerint erről többről van szó...

A lány azt állítja, egyeztetett a családdal. Hihetetlen, mi történik nemsokára...

Fotókon a bizonyítékok: Julia elárulta, miben egyezett meg Maddie szüleivel
  • Maddie eltűnés Julia
  • Maddie eltűnés Julia
  • Maddie eltűnés Julia
  • Maddie eltűnés Julia
  • Maddie eltűnés Julia
  • Maddie eltűnés Julia

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/iammadelinemccann

24 óra